Nadpis

Česky English Deutsch Slovensky

logo

Apartmán Royal

Apartmán Royal

Luxusní 3+kk apartmán 78 m2 s klimatizaci a nádhernou terasou 32 m2 poskytuje ubytování pro 4-5 členou rodinu, případně přátelé. Kromě terasy je zde i balkon s výhledem na pěší zónu.

Další informace...
 
ObrObr

Naši partneři

Masáže

Dovolujeme si Vám nabídnout aromatické olejové masáže přímo v místě ubytování prováděné zkušeným fyzioterapeutem s akreditací na klasické, sportovní, lymfatické i thajské masáže.
Aromatické olejové masáže mají výjimečně pozitivní efekt na lidský imunitní systém v tom, že podporují vznik imunitních látek. Stejně tak podporují tvorbu hormonů potřebných ke znovu načerpání sil organismu. Přináší uklidnění při nadměrném duševním a fyzickém vypětí, uvolňuje masírované svalstvo, regeneruje pokožku. Blahodárně působí na celkovou kondici organismu. Pravidelná masáž s olejem pomáhá vylučovat odpadní látky a aktivuje metabolismus.
Masáže u nás provádíme výhradně přírodními aromaterapeutickými oleji. Pro masáže celého těla doporučujeme bylinkový olej, který je mimořádně účinný na bolavá záda, ztuhlé svaly a klouby. Přináší úlevu při svalovém napětí a únavě, prokrvuje a prohřívá, zmírňuje otoky a má hojivé a regenerační účinky. Je vynikající při bolestech v oblasti krční páteře. Osvědčil se i pro jemnou masáž při nachlazení. Účinný pomocník v boji proti celulitidě, při které je narušen krevní a lymfatický oběh je lymfatická masáž. Touto masáží se oběh opět aktivuje, zlepšuje cirkulaci tekutin a tím pomáhá odplavovat z těla zadržené toxiny a odpadní látky. Novinkou v oblasti aromatických olejů jsou welness oleje. Olej ze vzácného granátového jablka s orientální lehce citrusovou vůní revitalizuje a omlazuje pokožku. Jeho antioxidační vlastnosti ji chrání před volnými radikály a působí preventivně proti jejímu předčasnému stárnutí. Olej s bohatým obsahem nenasycených mastných kyselin pokožku hydratuje, chrání ji před vysycháním a zvyšuje její pružnost. Pravidelným používáním se stává pokožka viditelně pěstěná a vitální. Olej je vhodný nejen k relaxační masáži, ale také ke každodennímu ošetření po koupeli či sprchování.  U zdravotních problémů (bolestivost) pro zmírnění potíží aplikujeme také konopné mazání.
Ceník masáží:
Záda + šíje                                                 40 minut / 400Kč
Dolní končetiny                                          60 minut / 650 Kč
Celková masáž                                          90 minut / 900 Kč
Celková masáž                                          60 minut / 650 Kč
Rašelinová koupel                                                      250 Kč

Věříme, že pobyt u nás spojený s příjemnou masáží Vám pomůže načerpat tu správnou pozitivní energii.

Na požádání Vám zašleme dárkový certifikát na ubytování v apartmánu Prince, nebo Royal s masáží, nebo bez ní, dle Vašeho výběru s platnosti 1 rok.

DARUJTE SVÝM BLÍZKÝM DÁREK, KTERÝ POTĚŠÍ